Vätternrundan

Vätternrundan:
 
Min satsning med Team Tenson i sub-9 på Vättern sabbades pga sjukdom men jag bestämde mig ändå för att starta med teamet. 5 mil orkade jag deras tempo och fick sedan hänga av. 
Kom in under 11 timmar och är väldigt nöjd med det med tanke på omständigheterna. Stannade i ungefär hälften av depåerna, hann till och med göra lite yoga. Snittade på 29,7 km/h på 30 mil och mådde superbra efteråt. Hade sällskap av en annan Team Tenson-medlem och annat folk längs med vägen. Inga problem att bilda "egna" klungor allteftersom.
 
Hade domningar i lillfinger, ringfinger och långfinger ett par månader efter (aldrig upplevt förut) skyller på nya handskar med konstig fyrkantig padding.... ;) men annars inga konstigheter. Skönt att ha genomfört en Vätternrunda, skulle nog kunna tänka mig göra det igen men sådär fruktansvärt kul var det INTE i slutet av de där 30 milen... Kan tänka mig skojigare lopp.
Med mig runt halsen har jag alltid min lyckoamulett när jag cyklar, där står alla mina barns namn, så de är med mig alltid!! <3 <3 <3
 
 
 
 

Kommentera här: