Instagram @bikeyogamama

Det rör på sig på mitt Instagram-konto och detta är såååå kul tycker jag! Det är så roligt när man brinner för något väldigt mycket och glädjen lyser igenom och framgången kommer av sig självt. Ja, så långsamt alltså....
 
Jag har snart 500 följare på Insta och då ska jag fira!! Det är inte så mycket...jag vet... men jag är jättenöjd! Det har tagit mig ett år ca, med mitt nya nischade konto, ett år av hårt men superroligt arbete!! Mycket funderande och planerande och hjälp från mina nära och kära med mina knasiga idéer här och var :))) och ett arbete med att "bevaka" och "städa" runtomkring Instagramkontot....
Instagram är ett väldigt trevligt forum, vad jag upplevt so far.
På Instagram får du uppmuntran, tips och inspiration av likasinnade hela världen över, förutsatt att du också ger förstås.
Nu "hänger" jag mest med yogautövare och cyklister och jag känner att dessa kategorier av människor ofta är väldigt trevliga.
 
Det enda negativa är alla "spökföljare" som säljer likes eller andra "tjänster" eller de som helt fräckt bara tar ens bilder och märker dem med sin egen logga. Det senaste har hänt mig två gånger nu sedan mitt konto börjar bli lite populärt och har uppmärksammats i USA till exempel. Men jag har då faktiskt fått hjälpa av andra "Instagrammare" som känt igen mina bilder och uppmärksammat mig. Så känslan som överväger på Insta är ju ändå den positiva.
 
Det här med bilder är svårt. Även om man märker dem snyggt i ena kanten kan detta klippas bort och vips är bilden inte min längre liksom.... samtidigt är det väl smällen man får ta och lära sig längs med vägen.
 
Jag har blivit uppmanad av mer vana Instagramanvändare att direkt blockera och anmäla de som bryter mot Instagram-reglerna, detta med spökföljare är ju ett problem som Instagram hela tiden arbetar med och då är det viktigt att man som användare hjälper till för att bevara detta utmärkta forum för bilder så som det är tänkt.
 
Jag blockerar och anmäler minst en spökföljare om dagen, jag har lärt mig känna igen dem nu....
 
Hur gör ni andra? Söker gärna kontakt med likasinnade på Insta! Följ mig som @bikeyogamama och kommentera gärna.
 
Igår blev jag "repostad" av Bicycling Magazine på deras Instagramkonto och det är världens ledande cykeltidning. Så...det rör på sig...
 
Både här och på Insta kommer jag naturligtvis också lägga ut om min "resa" med Ride of Hope Europe team Göteborg där vi bland annat kommer att åka på spännande träningsläger.
 
Vi cyklar för Barncancerfonden och kommer under ett års tid att samla in pengar till cancerforskningen.
 
Vi syns på vägarna, i yogasalen, i vimlet, på Insta och på FB kära vänner :)
 
 

Kommentera här: