Glädje smittar!

Jag upplever en otroligt smittande glädje på Instagram just nu! (Instagram är en app och det är som en "dagbok" med bilder)
Liksom cyklister så är yogamänniskor väldigt trevliga, omtänksamma, kärleksfulla och inspirerande!
Jag känner att jag verkligen har hittat rätt i min livssatsning med cykling och yoga!
 
Man kan gå in och söka på hashtag "raisingyogis" på Instagram och du får se helt underbara bilder på föräldrar/vuxna och barn som gör yoga tillsammans. Glädjen går inte ta miste på och många gånger ansluter husdjuren och bilderna blir riktigt roliga!!
 
#RAISINGYOGIS är en "utmaning" som vem som helst kan delta i och det är ett enkelt roligt sätt att själv komma igång med yogan och att samtidigt dra med sig barnen.
Barnen gör ju som vi gör, eller hur?!
 
Ett tips är att ladda ner en enkel yoga-app och läsa om de olika positionerna och titta på bilder. Jag varvar själv detta med att läsa böcker och se filmer på youtube, se inlägget igår här, kategori yoga.
 
Varje dag nu frågar kidsen: vad är dagens yoga mamma? när ska vi göra den? vad heter det här? vad är det bra för? Och så tycker de det är roligt att titta på andras bilder på Instagram och man kan skicka trevliga hälsningar och får mycket pepp tillbaka.
 
 
Många frågor och mamman letar svar :) Och utvecklas. En sån glädje att utvecklas tillsammans!!
 
Fotot är taget med kamera Canon EOS 700D och sedan nedladdad till telefonen där jag lekt med lite olika appar som ColorSplash och Snapseed
1 Anonym:

skriven

Vilken stämningsfull bild, riktigt snyggt redigerad! 👍

Svar: Taaack! Inspiration smittar också!! :) tack för det! <3
bikeyogamama

Kommentera här: